Interview
Ontbijtmerk Holie daagt de gevestigde orde uit met suikervrije producten
COV-voorzitter: ‘2022 was zwaar jaar voor vleessector’
Trendwatcher Ammerlaan: ‘Assortiment supermarkt slankt in 2023 verder af’
Johan Veld (TastyBasics): ‘Met onbewerkte ingrediënten willen we Nederland gezonder maken’
Biologisch varkenshouder krijgt titel Foodheld van 2022
Mulder (ING): ‘Supermarkt richt zich met flitsbezorging op nieuwe doelgroep’
Manon Verberne (IRI): ‘Vraag naar gezonde voeding stijgt; inflatie zorgt voor uitdagingen’
Dries Habraken (BeefyGreen): ‘Functionele groente als nieuw segment in het schap’
ChainCraft: ‘Groente- en fruitresten bieden alternatief voor palmpitolie’
Bob Holtermans (Insect Engineers): ‘Reststromen voedsel verwerken met zwarte soldatenvlieg’
Marcel van Wing, The Flower Farm: ‘Palmolievrije producten met positieve boodschap’
Hensen: 'Lokaal en gemak verenigen zich in Naoberkrat'
Show 253 tot 264 van 432 articles