Interview
Foodwatch-directeur: ‘Onder juiste druk wordt alles vloeibaar’
FNLI: Nederland heeft dringend Deltaplan voor energie nodig
Albert Heijn: ‘Cruciale rol voor consument in onze duurzaamheidsstrategie’
‘Korte keten als grootschalig businessmodel is moeilijk haalbaar’
Hoogleraar: ‘Duurzaamheid reststromen in voeding bepalen, kan beter’
Lianne de Bie, aftredend directeur SFYN: ‘Jongeren verbinden en kennis vergroten’
Erik Koldenhof: ‘Meer vraag staat voorop bij korte keten’
Oprichter Oogst: ‘Ik bouw iets wat ik zelf wil als consument’
Marc Jansen (CBL): ‘Supers willen best meer betalen, maar wel aan eigen leveranciers’
Ruud Schrama: 'Biobased verpakkingen aantrekkelijker door hoge olieprijs'
Econoom: 'Retail sorteert alvast voor op verwachte prijsstijging'
Stephan Schneider (CO2 Correct): 'Uitstellen is geen optie'
Show 265 tot 276 van 421 articles