Interview
Hensen: 'Lokaal en gemak verenigen zich in Naoberkrat'
Stacy Pyett: ‘Implementatie van goede ideeën eiwittransitie moet nu volgen’
Tim van der Mark: ‘Beter meebewegen met veranderingen in samenleving’
Daan Luining: ‘Kweekvlees is bijzonder, uitleg daarom noodzakelijk’
Nature Energy: in 2030 meer produceren dan de totale gasbehoefte
Marcel van der Vaart (Cosun): ‘Cosun Protein kan groot worden’
‘Blurring heeft potentie, maar de consument is er nog niet helemaal klaar voor’
Jouri Schoemaker: ‘Pieter Pot gaat voor systeemverandering in verpakken’
Oma’s Soep: met sharefunding uitbreiden en meer ouderen helpen
Adviseur voedseltransitie: ‘Nutri-Score stimuleert ook innovatie’
Suzanne van der Pijll: ‘Klimaatneutraal produceren moet geld opleveren’
Onderzoeker Sara Smaal: ‘Lokaal voedselbeleid blijft te vaak bij mooie praatjes’
Show 253 tot 264 van 421 articles