Interview
Jouri Schoemaker: ‘Pieter Pot gaat voor systeemverandering in verpakken’
Oma’s Soep: met sharefunding uitbreiden en meer ouderen helpen
Adviseur voedseltransitie: ‘Nutri-Score stimuleert ook innovatie’
Suzanne van der Pijll: ‘Klimaatneutraal produceren moet geld opleveren’
Onderzoeker Sara Smaal: ‘Lokaal voedselbeleid blijft te vaak bij mooie praatjes’
Foodwatch-directeur: ‘Onder juiste druk wordt alles vloeibaar’
FNLI: Nederland heeft dringend Deltaplan voor energie nodig
Albert Heijn: ‘Cruciale rol voor consument in onze duurzaamheidsstrategie’
‘Korte keten als grootschalig businessmodel is moeilijk haalbaar’
Hoogleraar: ‘Duurzaamheid reststromen in voeding bepalen, kan beter’
Lianne de Bie, aftredend directeur SFYN: ‘Jongeren verbinden en kennis vergroten’
Erik Koldenhof: ‘Meer vraag staat voorop bij korte keten’
Show 253 tot 264 van 414 articles