Interview
Doorbraak: varkenseiwit uit sojaboon om voedselproductie te verduurzamen
Lazy Vegan wil plantaardig eten uit de 'serieuze' hoek halen
THIS wil beperkt Nederlands schap vleesvervangers op de kop zetten
Greendish biedt handvaten voor duurzamer voedselaanbod
Verpakkingsexpert: 'Wetgeving zet verpakkingen terecht op scherp'
Nieuwe verpakkingsideeën: van laseren tot vierpersoonsporties
AI in duurzame voedselsystemen: ‘Ethische, juridische en sociale aspecten essentieel’
Erwteneiwit steeds gewilder en Emsland Group weet waarom
Onderzoek Goed Verpakt: veel out of the box-oplossingen
Suzanne van der Pijll: ‘Nutri-Score leidt tot productontwikkeling’
COV-voorzitter: CO2-footprint op vleesproducten duidelijk in beeld brengen
WWF lanceert 'duurzaam menu in balans met natuur'
Show 157 tot 168 van 422 articles