Interview
Magioni maakt pizzabodems gezonder door groente toe te voegen
Meer kennis functionaliteit plantaardige eiwitten nodig in eiwittransitie
Marc Wever (CBL): ‘Al veel vleesvervangers voldoen aan NAPV-criteria’
Verdify: ‘Gepersonaliseerde voeding biedt kansen voor voedingssector’
Volkert Engelsman: 'Op biologisch gebied is Nederland een ontwikkelingsland'
Project Wad Wier: ‘Zeewierkweek met afzetgarantie’
Berenpas: ‘Duurzame inzetbaarheid medewerkers voedingssector is cruciaal’
Bodec: productkwaliteit verbeteren met technologie en duurzaamheid
Fascinating werkt aan ‘meer gezondheid per hectare’ in eiwittransitie
Albron halveert verspilling bij Rijkswaterstaat met Orbisk-weegschaal
Impact maken met groentesnacks van Snackwithbenefits
Danielle Mol helpt foodproducenten met plantaardige ambities
Show 217 tot 228 van 432 articles