Interview
McDonald's: ‘Gezonde boodschap op een positieve manier brengen’
OneThird voorspelt houdbaarheid en gaat voedselverspilling tegen
Ministerie VWS: Nationale Aanpak Productverbetering serieus nemen
Hoe haalt voedingsbedrijf Ecotone hoge B-corp score?
Rootzz of Nature houdt productie jackfruit in eigen hand
Bikl Foods ziet grote kansen in gefermenteerde groente
PreventiePromoter: kansrijke innovaties omzetten naar schaalbare producten
Foodello pakt voedselverspilling bij de fabrikant aan
Bram de Vrught (QING): ‘Iedere voedselproducent kan automatiseren’
Maurits Tofohr (Join Program): ‘Met data bedrijfscatering optimaliseren’
Miriam van der Loo (Fijnproevers): ‘Ik wil patiënten hun eetbeleving teruggeven’
Samuel Levie (Brandt & Levie): ‘Worstproductie kan meer verantwoord’
Show 229 tot 240 van 421 articles