Interview
Foodheld Lucas Metsaars vergroot impact met plantaardige kaasalternatieven
Roemeens Verdino groeit met vleesvervangers in Nederland
Verwerking reststromen biedt Mayoneur nieuwe kansen
Reststroom van pompoenpitolie als kansrijke, eiwitrijke grondstof
Proeon zet met eiwit in op smaak en functionaliteit voor eivervangers
Jessie van Hattum over plantaardige voedselketen: ‘Toon lef en zoek nieuwe commerciële kansen’
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
Those Vegan Cowboys: 'Onze caseïne verbetert ook dierlijke kaas'
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
Plant-IAAO: zoektocht naar de optimale eiwitkwaliteit
Show 49 tot 60 van 414 articles