Interview
premium
Cowpea naar Nederland: Elisabeth Obeng verbindt
premium
Normen plantaardige voeding als middel om eiwittransitie aan te jagen
premium
'Als je cowpea eenmaal hebt geproefd, dan ben je verkocht'
premium
‘Tiny Tim’ helpt met onderzoek naar vertering van eiwitten en vezels
premium
Zeevenkel en zeebanaan kansrijk in visvervangers
premium
CEO HAK: 'Tool laat betaalbaarheid peulvruchten zien'
premium
Protein Port Zuid-Holland: ‘Eiwittransitie versnellen door bedrijven samen te brengen’
premium
Plantaardige kaasmaker Rosie & Riffy schaalt op: startcultuur zorgt voor unieke smaak
premium
Duynie maakt stappen in voeding met eiwit uit bierbostel
premium
Fermentatie van cashewnoten biedt toegevoegde waarde in kaasvervangers
premium
The Green Table maakt plantaardig voor iedereen toegankelijk
premium
Biotech cruciaal in de eiwittransitie
Show 25 tot 36 van 358 articles