Skip to content

Meer dan een bord vol – de waarde van ons eten

Foto: Deze afbeelding is met behulp van AI gemaakt (Reve.art) premium

Foto: Deze afbeelding is met behulp van AI gemaakt (Reve.art)

Afbeelding Foto: Deze afbeelding is met behulp van AI gemaakt (Reve.art)

Eten doen we elke dag. Vaak zonder erbij stil te staan, omdat het zo vanzelfsprekend is geworden. Juist daarom is het waardevol dat er een Week van Ons Eten bestaat: een moment om stil te staan bij wat er op ons bord ligt, waar het vandaan komt, en wie het mogelijk maakt. Dat is noodzakelijk, want met het veranderende klimaat en de geopolitieke ontwikkelingen is voedselbeschikbaarheid een hot item geworden.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €19,20/maand

Snel delen

Afbeelding
Suzanne van der Pijll

Managing partner bij Schuttelaar en Partners