Skip to content

BLUU Seafood wil hun gecultiveerde vis in zoveel mogelijk visvervangers

Eiwit Trends spreekt communicatiemanager Dr. Cornelius Lahme van BLUU over de ontwikkeling van een start-up in gecultiveerde vis.

Updated on:
Business
Interview
BLUU Seafood premium

BLUU Seafood Company verwerkt de gecultiveerde cellen van regenboogforel en Atlantische zalm onder andere in vissticks Foto: BLUU Seafood Company

BLUU Seafood Company, een Duitse start-up in gecultiveerde vis, wil hun gecultiveerde vis in zoveel mogelijk plantaardige visalternatieven verwerken. “Het zou mooi zijn als op die producten een klein blauw BLUU-logo op het etiket staat, zoals Intel op alle laptops staat.”

Dr. Sebastian Rakers en Simon Fabich richtte BLUU Seafood Company op in 2020 als het Europese antwoord op de gecultiveerde eiwitbedrijven elders in de wereld. Eiwit Trends spreekt communicatiemanager Dr. Cornelius Lahme over de ontwikkeling van een start-up in gecultiveerde vis.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Afbeelding

Wendy Noordzij

Abonneer vanaf €19,20/maand

Snel delen