Skip to content

Hoe vaak laten consumenten vlees en zuivel staan?

Een week vlees en zuivel laten staan. Daartoe roept stichting Nationale Week Zonder Vlees op om een flexitarisch eetpatroon promoten.

Updated on:
Video
Retail

Een week vlees en zuivel laten staan. Daartoe roept de stichting Nationale Week Zonder Vlees deelnemers op.

Zo wil de stichting een flexitarisch eetpatroon promoten, waarbij vlees en zuivel worden afgewisseld met plantaardige alternatieven. F&A Op Straat was op de Grote Markt in Haarlem en vroeg mensen hoe bewust zij omgaan met de consumptie van vlees en zuivel.

Lees ook: Vleesconsumptie daalde met 18% sinds 2007

Eiwit Congres 2026: Smaakt naar meer! Van eerste hap naar blijvende verandering in de eiwittransitie. Ontdek wat herhaalaankopen in de weg staat én hoe smaak kan overtuigen. Meld je alvast aan voor het congres op 5 maart 2026 in Wageningen

Snel delen

Paulus Maessen
Paulus Maessen

Audiovisueel redacteur