Interview
DiĆ«tist Lobke Faasen: āPlantaardige melk is niet minder natuurlijk dan koemelkā
E-nummers onmisbaar in eiwittransitie: duidelijke codering en transparantie zijn essentieel
BLUU Seafood wil hun gecultiveerde vis in zoveel mogelijk visvervangers
Plantaardig en dierlijke combinatie is de toekomst van Farm Dairy
Verkopen bonen beter door ze in het groenteschap te leggen?
Vion ME-AT groeit ondanks moeizame markt in Nederland
FERM FOOD waardeert raapzaadkoek op voor humane consumptie
Consument kennis laten maken met plantaardig als eiwitbron? Pas schapindeling aan
Brandt & Levie ontwikkelt vleesalternatief van groente
Be Frank Foods introduceert insectenproducten als eiwit van de toekomst
Bio Base Europe Pilot Plant: efficiƫnt door specialisatie en schaal
Verse haverdrank: De Veldfabriek bouwt aan korte, plantaardige keten
Show 1 tot 12 van 426 articles