Glenn Kruisselbink en Geert Kranendonk van Mayoneur. Foto: Melissa van Well-Dijkshoorn
De plantaardige mayonaise van Mayoneur heeft al diverse awards in de wacht gesleept. Ć¢ĀĀWe benadrukken vooral de goede smaak. Hiermee bereiken we de massa. Dat de saus vegan en allergenenvrij is, is een mooie bijkomstigheidĆ¢ĀĀ, vertelt ondernemer Geert Kranendonk. Met zijn mayoĆ¢ĀĀs heeft hij een duidelijke ambitie: nog meer reststromen verwerken en minder ingrediĆĀ«nten toevoegen.
Geert Kranendonk, mede-eigenaar van Mayoneur, is afkomstig uit de horeca. Hij volgde de Hotelschool en ging daarna met veel plezier in de horecasector aan de slag. Op een gegeven moment begon het bij Kranendonk te kriebelen: heel graag wilde hij voor zichzelf beginnen. Hij koos voor de studie Ondernemerschap in Rotterdam. Hiervoor moest hij, zoĆ¢ĀĀn 5,5 jaar geleden, een ondernemersplan schrijven. Dat ging over plantaardige mayonaise in een verrassende smaak. Samen met compagnon Glenn Kruisselbink zag Kranendonk zoveel kansen ze direct met de opbouw van hun bedrijf startten. Een pakkende naam was snel gevonden: Ć¢ĀĀWe dachten aan Ć¢ĀĀentrepreneurĆ¢ĀĀ vanwege het ondernemerschap en al snel kwamen we op Ć¢ĀĀMayoneurĆ¢ĀĀ.Ć¢ĀĀ
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collegaās, ervaren redacteurs Ć©n experts uit de sector.
Wendy Noordzij
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst