Skip to content

Hybride vlees en zuivel: wat is het en wat zijn de voordelen en uitdagingen?

Hybride vlees en hybride zuivel zijn producten waarin een deel van het dierlijke is vervangen door plantaardige ingrediënten. Ze bieden kansen in afzet.

Updated on:
Achtergrond
Innovatie
Afbeelding premium

Hybride burgers kunnen zichtbaar verrijkt zijn met groenten. Foto: Afbeelding gegenereerd met AI Reve.art

Hybride vlees en zuivel zijn producten waarin een deel van het dierlijke vlees of zuivel is vervangen door plantaardige ingrediënten. Wat zijn de voordelen van hybride producten en welke uitdagingen kent de productie en de afzet?

Wat is hybride vlees?

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur