Foto: Cor Salverius
In dit artikel
âPlantaardige hamburgers, mycoproteïne worsten en kweekvleessteaks. De alternatieve eiwitindustrie is een snelgroeiende industrie die in de toekomst veel te bieden heeft.â Dat zegt Nick Bradley van het Protein Production Technology Magazine.
Nick Bradley is gastheer van het webinar over uitdagingen bij de ontwikkeling van alternatieve eiwitten. Dit webinar wordt gehouden voorafgaand aan de vakbeurs The Future of Protein Production, die eind april in Chicago plaatsvindt. âAlternatieve eiwitten hebben het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in het voedselsysteemâ, aldus Bradley. âZe bieden een duurzame, ethische en smakelijke eiwitbron voor een groeiende wereldbevolking. Desondanks worden fabrikanten geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen op het gebied van infrastructuur, smaak, textuur en positionering.â
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Wendy Noordzij
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst