Interview
Venik-voorzitter ziet groeikansen: ‘Insectenteiwit over 10 jaar vast ingrediënt’
Cosun Protein weet waar tendra het winnende ingrediënt is
Coolfood: 'Emissiereductie door strategische voedselkeuzes'
Schouten geeft meer sappigheid aan vleesvervangers door nieuwe techniek
Goede coating cruciaal voor vleesvervangers 2.0
Brit Bulah: bredere innovatie dan ontwikkeling vleesvervangers nodig
BO Akkerbouw over eiwittransitie: 'Grote uitdaging om bonenteelt stabiel te maken'
Novel Food-richtlijn vernieuwd: wat betekent dit?
Onderzoek: Vleesvervangers remmen de overstap naar plantaardig
Benchmark Eiwittransitie: supermarkten moeten komen met plan om doelen te halen
Consumenten overtuigen van plantaardig? ‘Zet in op seizoensgebondenheid’
Foodheld Lucas Metsaars vergroot impact met plantaardige kaasalternatieven
Show 37 tot 48 van 413 articles