Graag een vegaburger met alcoholvrije gin
Samen nadenken over hoe de ketenaanpak blijft werken
Door hybride productinnovaties eten consumenten plantaardiger
Plan The Future Diner: van eiwittransitie naar brede voedseltransitie
Practice what you preach: gezond eten in schoolkantines
Zo gaan Vivera en De Vegetarische Slager samen de markt laten groeien
Europese Eiwitstrategie moet flink gat in peulvruchten vullen
De hybride golf: zegen of zwaktebod?
Van idee tot impact: sluit je aan bij de Franse eiwitmissie
Onafhankelijke vakinformatie over de eiwittransitie voor professionals in food.
In een paar minuten per week zie je welke trends, producten en spelers ertoe doen voor jouw portfolio en business.
Met een gratis account lees je elke maand 3 premium artikelen.
Voor professionals in:
Productontwikkeling & R&D
Productmanagement & business development
Retail & category management
Landbouw & ketenpartners
Dienstverlening & advies
Kies je rol
Productontwikkeling & R&D
Technische uitdagingen, formulering, textuur en smaak van plantaardige en alternatieve eiwitten.
Ga naar alle R&D-artikelen →Productmanagement & business development
Portfolio, categorieontwikkeling, positionering en businesscases voor eiwitconcepten.
Ga naar business & marketing →Retail & category management
Schapstrategie, penetratie, rotatie en prijs/waarde van plantaardige categorieën.
Ga naar retail & consument →